The Road to Success

In de rubriek The Road to Success vertellen toppers uit het bedrijfsleven over hun loopbaan en visie op ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast geven zij ook carrièretips vanuit hun eigen ervaringen.

Frans van Houten

Frans van Houten – CEO Philips

Editie: Beurscatalogus 2016 | Tekst: Anna Noorda

Frans van Houten (1960) is sinds 1 april 2011 CEO van Philips. Een innovatiebedrijf dat altijd zijn vizier richt op de grotere challenges in de wereld. Lef hebben als leider is volgens van Houten essentieel. “Je moet als leider lef hebben om een paaltje in de grond te slaan en te zeggen: ‘Daar gaan we naar toe, die heuvel gaan wij nemen’.”

“Ik ben een seasoned entrepreneur”

Editie: Februari-Maart 2016 | Tekst: Anna Noorda

Ruud Hendriks (57) stond al jong aan de top in de mediawereld. Na zijn succesvolle carrière bij RTL, NBC en Endemol focust hij zich nu op startups met zijn bedrijf Startupbootcamp. Hij heeft een drive waar je u tegen zegt en heeft veel van de wereld gezien maar is altijd de nuchtere Nederlander gebleven: “Ik ben een seasoned entrepreneur, zoals ze dat zo mooi in Amerika zeggen. Ik heb successen gekend maar ook zeker een paar mislukkingen.”

Aad-Ouborg

Aad Ouborg – Grenzen verleggen

Editie: Juni 2015 | Tekst: Louise Hartveld

We kennen Aad Ouborg al meer dan dertig jaar als gedreven ondernemer en oprichter van BaByliss en Princess Household Appliances. Dat hij ook schrijftalent bezit is echter vrij nieuw. Toch heeft hij al drie boeken op zijn naam staan, waarvan Internationaal Ondernemen de meest recente titel is. Wat kunnen studenten en starters zoal van zijn ervaringen en opvattingen leren?

Ralph Hamers – CEO ING groep

Editie: Maart 2015 | Tekst: ING

Ralph Hamers is de jongste topman uit de geschiedenis van de ING Groep en dat wekt onze nieuwsgierigheid naar zijn weg naar succes. Wie is hij en hoe heeft hij de top bereikt?

Ron Sterk – Algemeen directeur JT Bioscopen

Editie: Maart 2015 | Tekst: Natascha Ossewaarde

Met Dolby Cinema, het nieuwste van het nieuwste op het gebied van filmbeleving, heeft JT Bioscopen een echte wereldprimeur. Ron Sterk, die sinds een paar maanden algemeen directeur is, is enorm enthousiast over het bioscoopvak waarin hij al sinds de pubertijd wil werken.