Talent Games

In samenwerking met topwerkgevers uit diverse sectoren organiseert Memory Events de Talent Games. Dit zijn wedstrijden voor mbo, hbo en wo studenten die interesse hebben in een vliegensvlugge carrière in specifieke sectoren. In deze special vind je alles dat met deze games te maken heeft.

Oscar Santegoeds - TNO - Winnaar BestGraduates 2016

Oscar wint BestGraduates 2016!

Editie: Juni 2016 | Tekst: Anna Noorda

Oscar Santegoeds (24) won op 17 juni de finale van BestGraduates 2016. Een spannende dag waarop 11 finalisten streden om de felbegeerde titel ‘BestGraduate 2016’. “Ik wist dat dit het spannendste zou worden dat ik tot nu toe gedaan heb.”

BestGraduates 2016

Finalisten BestGraduates 2016

Editie: Juni 2016 | Tekst: Anna Noorda

Na de inhousedag heeft elk bedijf één deelnemer als winnaar aangewezen. Deze elf zullen het tegen elkaar opnemen in de spannende finale. Maak hier vast kennis met de BestGraduates finalisten van 2016!

A'dam Toren

Battle of the Talents – Wie wordt BestGraduate 2016?

Editie: Juni 2016 | Tekst: Anna Noorda

In de exclusieve boardroom van de Rembrandttoren in Amsterdam vindt de finalestrijd plaats. Nog maar elf high potentials zijn er over. Allen zijn na de Inhousedagen al door één van de bedrijven als winnaar uitgeroepen. Nu zullen ze zich nog ten overstaande van alle deelnemende bedrijven nog één keer moeten bewijzen. Aan het eind van de dag zal in het spiksplinternieuwe A’DAM Toren onthuld worden wie er naar huis gaat als BestGraduate 2016 en de geldprijs wint van 10.000 euro!

Ben jij het IT-Talent van 2014?

Ben jij het IT-Talent van 2014?

Editie: September-Oktober 2013 | Tekst: Jan Schulte

Heb je een technische of IT achtergrond, sta je op het punt om af te studeren of ben je net afgestudeerd en wil je graag een loopbaan in de IT branche? Meld je dan aan voor de IT-Talent game! Het kan zomaar een vliegende start van je carrière betekenen.

Irene Wondergem is BestGraduate Tax 2013

Irene Wondergem is BestGraduate Tax 2013

Editie: Juli 2013 | Tekst: Christine Spanjaard

Irene Wondergem studeert Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden. Zij gaf zich in eerste instantie op voor BestGraduates Tax omdat zij in contact wilde komen met verschillende fiscale werkgevers. 'De winst kwam voor mij als een verrassing'