Sales

Hoe breng je een product of dienst aan de man? Essentieel om te weten voor wie in de Sales aan de slag wil. Maar ook handig voor ieder ander die de arbeidsmarkt op stapt. Ga aan de slag met dat merk IK en ontdek wat jou uniek maakt.

Verkoop jezelf

Editie: Juni 2014 | Tekst: Christine Spanjaard

Werken aan je presentatie kan je vooruit helpen in je carrière. Maar hoe pak je dat aan en welke handige trucs kan je uithalen om jezelf beter te verkopen en je te onderscheiden van de rest?

LinkedIn masterclass carrièreplanning

Editie: Juni 2014 | Tekst: Christine Spanjaard

Je zelf toegestuurde cv en motivatie is vaak niet het enige dat een recruiter van je te zien krijgt. Een snelle search op het internet is zo gedaan. Daarbij gaan recruiters ook zelf online actief op zoek naar geschikte kandidaten. Reden genoeg dus om ook online een professionele indruk achter te laten. LinkedIn is daar bij uitstek geschikt voor. Maar hoe richt je je profiel optimaal in? Speciaal voor studenten organiseert LinkedIn komend studiejaar de masterclasses carrièreplanning.

Sterk merk

Sterk Merk

Editie: Juli 2013 | Tekst: Fleur Van der Bij

Verkoop jezelf op de juiste manier en je hebt de sleutel tot succes in handen. Juist in deze digitale tijd kun je zorgen voor optimale personal branding. Dus maak van jezelf een sterk merk en dwing je carrièresucces af.