Vernieuwde website Carrièrebeurs.nl

Datum: 12.09.2013 | Tekst:

Wil jij binnenkort een carrièrebeurs bezoeken? Memory biedt ieder jaar diverse leuke beurzen, zoals De Nederlandse Carrièredagen en De Nationale Carrièrebeurs. Deze beurzen kon je altijd al op Jobnet vinden, maar dit jaar hebben we de evenementen in een nieuw 'online hoesje' gestoken. Het resultaat is een net overzicht van de verschillende carrière-evenementen en een vereenvoudigd inschrijfproces.

Carrièrebeurs.nl

Op de homepage van carrierebeurs.nl vind je het actuele aanbod van de verschillende carrièrebeurzen. Daarnaast kun je direct naar een overzicht van alle carrièrebeurzen. Per evenement biedt de website informatie over de datum, tijd en locatie, maar bijvoorbeeld ook over deelnemende organisaties en exposanten, het congresprogramma en de plattegrond.

De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen is de best bezochte carrièrebeurs in het najaar. Op de website vind je de deelnemende organisaties, het congresprogramma, de workshops, sprekers en de beursplattegrond. Indien je meer wilt weten over voorgaande edities van De Nederlandse Carrièredagen, kun je een kijkje nemen in het archief. En je kunt je uiteraard direct aanmelden voor de beurs!

Parellel aan De Nederlandse Carrièredagen vinden elf branchecongressen plaats, waarvoor je je ook apart kunt aanmelden:

De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland, waar je gedurende twee dagen kennis kunt maken met de beste werkgevers. Op de website vind je naast exposanten van de eerstvolgende editie ook het congresprogramma, de verschillende vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops en alle vakdeskundige sprekers. Ook de beursplattegrond vind je hier enkele weken voorafgaand aan de beurs. In het archief kun je foto’s, persberichten en overzichten vinden van voorgaande edities van dit grootse evenement. En uiteraard kun je je online aanmelden!

Parallel aan De Nationale Carrièrebeurs vinden De Nationale Branchecongressen plaats. De branchecongressen bieden een branchegericht workshopprogramma en richten zich op bezoekers met interesse in een specifieke branche, masters of PhD kandidaten:

Carrièrebeurs Overheid

Carrièrebeurs Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kun je je oriënteren op jouw mogelijkheden bij de overheid. Op de website vind je welke organisaties aan de beurs deelnemen, welke workshops je kunt volgen en welke sprekers er aanwezig zullen zijn. Natuurlijk kun je je ook online aanmelden voor dit evenement.

Carrièrebeurs Zorg & Welzijn

Carrièrebeurs Zorg & Welzijn is dé ontmoetingsplek voor werknemers en werkgevers in de zorg en welzijnssector. Het congresprogramma biedt veel geaccrediteerde workshops en vakdeskundige sprekers. Via de website kun je je gratis aanmelden voor dit evenement om vrijblijvend kennis te maken met de deelnemende organisaties.

Vrouw & Carrière

Vrouw & Carrière is de carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT. Voldoe jij aan deze doelgroep? Ontdek dan welke werkgevers en sprekers jij tijdens deze beurs kunt ontmoeten op de beursvloer of in de workshops.

DiversityWorks

DiversityWorks is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent in de branches juridisch, financieel, techniek, ICT en marketing & sales. Op deze beurs kun je kennis maken met werkgevers op de beursvloer en sprekers tijdens de workshops, die voorstander zijn van een actief diversiteitsbeleid op de werkvloer. Aanmelden voor deze beurs is gratis.

Nieuwsbrief

Staat er momenteel geen beurs in de planning? Geen paniek, je kunt je online aanmelden voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de aankomende carrièrebeurzen!

Ontwikkeling

Memory/Jobnet realiseerde Carrièrebeurs.nl in samenwerking met Webdesignbureau Insyde uit Delft. Lees hier het artikel dat Insyde schreef over de ontwikkeling: Nieuwe website: Carrièrebeurs!