Het Carrière Jaarboek 2013

Datum: 01.05.2013 | Tekst:

Met Het Carrière Jaarboek zorg je voor de beste oriëntatie op de arbeidmarkt. Dus begint de zoektocht naar je eerste werkgever binnenkort of ben je al afgestudeerd, maar heb je je ideale werkgever nog niet gevonden? Zorg dan dat je het nummer 1 jaarboek voor studenten en starters in huis haalt.

Het Carrière Jaarboek is er in twee edities, zodat je precies die informatie ontvangt passend bij jou studieachtergrond. Voor heao’ers, economen, bedrijfskundigen en juristen is er een editie Economisch & Juridisch, met daarbij een speciaal boekdeel over de top van advocatenkantoren en andere juridische werkgevers. De editie Techniek is helemaal gericht op ingenieurs en mbo-technici en bevat speciaal voor ingenieurs een boekdeel over de top van ingenieursbureaus en er is een boekdeel waarin de maritieme, offshore en dredging sector centraal staat.

“De beste oriëntatie op de arbeidsmarkt”

Hoe zou personal branding je aan een baan kunnen helpen? Wat is een realistisch starterssalaris? Kan een open sollicitatie uitkomst bieden? Het Carrière Jaarboek staat vol met praktische informatie over de arbeidsmarkt, solliciteren, werken en doorstuderen. Daarnaast zijn er in het boek talloze werkgeverspresentaties te vinden, waarin je meteen kunt lezen wat een werkgever jou als starter te bieden heeft. Ook komen er starters aan het woord, die hun eerste ervaringen met je delen en topmannen en -vrouwen geven je een beeld van hun persoonlijke carrièrepad.

Werkgeverspresentaties

Wil jij alles weten over carrièrekansen bij verschillende bedrijven? In een uitgebreide werkgeverspresentatie geven de bedrijven zelf aan waar ze als bedrijf voor staan. Wat ze zoeken in hun medewerkers en wat ze je kunnen bieden. Ook krijg je in door de werkgeverspresentatie direct een indicatie wat je van een werkgever kunt verwachten qua salaris, secundaire  arbeidsvoorwaarden, internationale carrièremogelijkheden en uiteraard hoe je kunt solliciteren.

Wil jij ook een exemplaar van Het Carrière Jaarboek?

Registreer je dan nu bij Jobnet en krijg Het Carrière Jaarboek gratis thuisbezorgd!