Best Young Professionals 2014

Datum: 24.06.2013 | Tekst:

In de eerste 5 jaar van je carrière en benieuwd hoe jij je meet met andere young professionals met hetzelfde opleidingsniveau? Doe dan mee met de zoektocht van Memory Magazine naar 150 toptalenten. Onze zoektocht gaat deze zomer van start.

‘Win een wintersportreis voor twee personen van Husk’

Voor de vierde keer gaat Memory Magazine twee ranglijsten samenstellen: een Top 100 van de beste young professionals in het bedrijfsleven en binnen de juridische tak gaan we op zoek naar de 50 beste juridische young professionals. De competitie is alleen bedoeld voor academici, niet ouder dan 32 jaar en met maximaal 5 jaar werkervaring.

Meetmethode

Om te bepalen wie er een plek verdienen in de Top 100 en de Top 50 hebben we een enquête opgesteld. Daarmee brengen we je carrière in kaart vanaf het moment dat je bent gaan studeren. We kijken onder meer naar je studieresultaten, de carrièrestappen die je tot nu toe hebt gemaakt, je huidige functie en wat je in de gehele periode aan zelfontpoiing hebt gedaan. Aan de hand van deze enquête wordt een voorlopige ranking gemaakt. De mensen met de hoogste score worden vervolgens door business  journalist Arne van der Wal onderworpen aan een persoonlijk interview. In de top van de ranglijsten zullen zo kwaliteiten als  spreekvaardigheid, ambities en drijfveren bepalend zijn.

‘Snelle carrièremakers in het bedrijfsleven en de juridische wereld’

Prijs

De berekening is zo samengesteld dat niet alleen mensen die cum laude zijn afgestudeerd, of alleen zij die bij een multinational werken, in aanmerking komen voor een plek in de ranglijst. En natuurlijk houden we ook rekening met je aantal jaren op de  arbeidsmarkt. Dus voldoe jij aan de voorwaarden? Doe dan een gooi naar een plek in die Top 100 of Law Top 50 en wie weet  schuif jij in januari met je werkgever en negen andere finalisten aan bij het finalediner. De winnaar kan bovendien komend voorjaar gaan genieten van een actieve wintersportvakantie aangeboden door Husk.

Doe mee!

Juristen kunnen gaan naar www.bestyoungprofessionals.nl/law-top-50 en vinden daar de enquête die online ingevuld kan worden. Young professionals met een andere wo achtergrond dan rechten kunnen gaan naar www.bestyoungprofessionals.nl/top-100. Voor beide enquêtes geldt dat je antwoorden alleen worden meegenomen als je een wo- opleiding hebt gevolgd, op 1 januari 2014 niet ouder bent dan 32 jaar, je bent afgestudeerd in het jaar 2008 of later en maximaal 2 keer eerder hebt meegedaan aan deze competitie.