Nieuws

IT Talent Kennissessies

IT-talent kennissessie: Ethical Hacking

Tekst: redactie

Na de spannende strijd van IT-Talent is het nu tijd voor de IT-Talent Kennissessies!

Carrierejaarboek 2016

Het Carrière Jaarboek 2016

Tekst: Anna Noorda

Als je klaar bent met je studie, dan mag je eindelijk aan de slag als starter. Eindelijk mag je beginnen met het vormgeven van je carrière. Dat is voor veel mensen een spannende periode waarin het belangrijk is om je goed te oriënteren op de arbeidsmarkt om zo de baan te vinden die je ambieert. Daarbij is het goed om je af te vragen wat jouw ideale bedrijf is om voor te gaan werken en binnen welke sector dat is. Het kan best lastig zijn om naast het maken van een rationele keuze, tegelijkertijd dicht bij je idealen te blijven. Maar hoe pak je dat het beste aan? Tijdens je studie heb je vast geen colleges gehad over solliciteren, netwerken of hoe je om moet gaan met assessments.

best young professionals

Best Young Professionals 2015

Tekst: redactie

Voor de vijfde keer op rij is Memory Magazine op zoek gegaan naar de beste young professionals. De Top 100 en Top 50 die we dit jaar hebben samengesteld bestaan uit snelle carrièremakers die hebben laten zien alles in huis te hebben voor een glansrijke loopbaan.

jobnet

Jobnet&zo

Tekst: Christine Spanjaard

Het carrièreplatform Jobnet is er voor studenten, starters en young professionals en biedt alles wat je nodig hebt voor een goede oriëntatie en zoektocht op de arbeidsmarkt. Jobnet is onlangs compleet vernieuwd en is nu nog meer gericht op het vinden van die perfecte match.

Vernieuwde website Carrièrebeurs.nl

Vernieuwde website Carrièrebeurs.nl

Tekst: Anne Jellema

Wil jij binnenkort een carrièrebeurs bezoeken? Memory biedt ieder jaar diverse leuke beurzen, zoals De Nederlandse Carrièredagen en De Nationale Carrièrebeurs. Deze beurzen kon je altijd al op Jobnet vinden, maar dit jaar hebben we de evenementen in een nieuw 'online hoesje' gestoken. Het resultaat is een net overzicht van de verschillende carrière-evenementen en een vereenvoudigd inschrijfproces.