Logistiek

Binnen alle bedrijven, in alle branches heb je te maken met Logistiek. Deze internationale, dynamische, innovatieve wereld gaat 24/7 door en zal de komende jaren nog grote vraag hebben naar hogeropgeleiden. Dat biedt carrièremogelijkheden genoeg.

Van webshop naar consument

Editie: Januari-Februari 2014 | Tekst: Tessa Benschop

Inger Kolman heeft haar afstudeeronderzoek voor de Master Econometrics, Operations Research and Actuarial studies bij logistiek adviesbureau Districon gedaan. Inmiddels werkt zij daar als consultant binnen de Supply Chain.

Nederland transportland

Nederland transportland

Editie: Januari-Februari 2013 | Tekst: Sandra Veltmaat-Herklots

De sector transport en logistiek is belangrijk voor onze economie met meer dan 600.000 mensen die hier werken en een omzet van zo’n 40 miljard euro. Hoe gaat deze bedrijfstak zich de komende jaren ontwikkelen, wat zijn de toekomstige innovaties en hoe zit het met de kansen op een leuke carrière? Een profiel van een dynamische sector.

Logistieke arbeidsmarkt

Logistieke arbeidsmarkt

Editie: Januari-Februari 2013 | Tekst: Christine Spanjaard

De overheid benoemde eerder een aantal topsectoren om zo bepaalde sectoren, waarin Nederland wereldwijd uitblinkt, nog sterker te maken. Een van die topsectoren is de Logistiek. Een sector waar de komende jaren genoeg plek is voor jong talent.