Intermediairs

Werken als uitzendkracht of via detachering wint aan populariteit onder studenten en starters. Niet verwonderlijk want het biedt je de mogelijkheid om bij meerdere projecten of zelfs bedrijven betrokken te zijn aan het begin van je carrière.

5 redenen om voor detachering te kiezen

Editie: Mei 2014 | Tekst: Tessa Benschop

Na je opleiding aan de slag gaan op basis van detachering, heeft misschien niet direct je eerste voorkeur. Maar waarom eigenlijk niet? Gedetacheerd worden heeft zeker zijn voordelen. Niet alleen voor professionals, maar zeker ook voor starters.

Het geheim van een goede match

Editie: Mei 2014 | Tekst: Saskia 't Lam

Als link tussen opdrachtgever en kandidaat, koppelen intermediairs de geschikte persoon aan de juiste opdracht. Dat gebeurt in alle sectoren: voor elektrotechnische bedrijven maar ook achter de schermen van filmsets en fotoshoots. Memory vroeg een modellenscout, castingdirector en technisch intermediair naar hun recept voor de beste match.

De uitzendtoekomst

Editie: Mei 2014 | Tekst: Saskia 't Lam

Werken bij een bedrijf dat niet bij je past als ondergewaardeerde uitzendkracht. Dat zou voorbij moeten zijn als het aan Kasper Klop ligt. Volgens de mede-eigenaar van het éérste lifestyle-uitzendbureau Studentflex, bestaat de nieuwe uitzendformule uit persoonlijk contact en begeleiding, om zo het beste uit studenten en bedrijven te halen.

De kunst van het matchen

De kunst van het matchen

Editie: Mei 2013 | Tekst: Christine Spanjaard

Intermediairs zijn er in allerlei soorten en maten. Toch werken ze allemaal volgens hetzelfde basisprincipe, het bemiddelen van twee verschillende partijen. Wij vroegen twee jonge matchmakers naar hun onderneming en hun geheim van een geslaagde koppeling. Hoe maak je een goede match?

Integrand

Integrand is jouw eerste stap naar je carrière!

Editie: Mei 2013 | Tekst: Leendert van Jaarsveld

Bedrijven vinden het tegenwoordig steeds belangrijker dat studenten zich naast hun studie op andere manieren ontwikkelen. Een sterk CV met nevenactiviteiten en werkervaring geeft je een voorsprong op anderen tijdens de sollicitatie-procedure. Integrand kan je hierbij helpen.