Memory Magazine Test: Product van het Jaar 2013

Elk jaar verkiezen deskundigen en consumenten een aantal producten tot Product van het Jaar. De redactie van Memory Magazine heeft een tweetal winnende producten zelf maar eens uitgeprobeerd.

Robijn Capsules

De adviesprijs is €6,49. Wij betaalden €6,71.

Wat zij zeggen…

Eén capsule bevat niet alleen geavanceerde waskracht maar ook een heerlijk parfum en de kleurbeschermers die je van Robijn gewend bent! Robijn capsules zijn ook nog eens heel handig, want zo weet je dat je niet teveel of te weinig wasmiddel gebruikt. Robijn Capsules: voor een schone, frisse was & stralende kleuren.

‘Handig als je je wasmiddel deelt met huisgenoten’

Wat wij zeggen…

Handig zijn ze zeker de capsules van Robijn. Geen gedoe met afmeten, knoeien is niet mogelijk en als je je wasmiddel deelt met je huisgenoten is het bovendien ook makkelijk bij te houden wie hoeveel gebruikt. Maar het moet wel passen in je studenten- of startersbudget, want de capsules zijn niet het goedkoopste wasmiddel in het schap.

Peijnenburg Overheerlijk

De adviesprijs is €2,19. Wij betaalden €2,35 voor de Appel & Kaneel variant van Peijnenburg Overheerlijk.

Wat zij zeggen…

Peijnenburg Overheerlijk is een heerlijke ambachtelijke koek die het resultaat is van speciaal geselecteerde grondstoffen en een uitgekiend bereidings- en bakproces. Voor het echte genieten is deze rijk gevuld met speciaal geselecteerde luxe ingrediënten en royaal bestrooid voor een heerlijke bite en bijzondere smaakbeleving. Peijnenburg Overheerlijk is verkrijgbaar in drie smaakvarianten: Noten, Appel & Kaneel en Belgische Chocolade.

Wat wij zeggen…

Bij gebrek in diverse winkels aan de smaak Belgische Chocolade, hebben we onze tanden in de versie Appel & Kaneel gezet. Wat opvalt is de zachtheid van de ontbijtkoek, wat ze op de verpakking hebben omschreven als ‘lekker mals’. Heel uitgesproken, bijzonder of vernieuwend is de smaak niet, maar lekker is het zeker wel.

Bron: productvanhetjaar.nl

Ook zij wonnen de titel Product van het Jaar 2013

  • Big Pizza Beef Jalapenios van Wagner
  • WARSTEINER Premium Radler
  • HEKS'NKAAS van Zuivelhoeve
  • Colgate MaxWhite One tandpasta en mondwater
  • Douwe Egberts L'OR EspressO capsules