Energy & Offshore

Innovatie en nieuwe technologieën staan centraal als we het hebben over energie en offshore. De industrie is momenteel volop in bedrijf en dat biedt uitdagende carrièrekansen voor studenten en starters. Nationaal én internationaal.

Even bellen met Dimas Priawan

Editie: Juni 2014 | Tekst: Christine Spanjaard

Dimas Priawan en zijn teamlid Januardy Djong bereikten onlangs de finale van Shell Ideas360 met hun uitvinding van de ‘UniPump’, een irrigatiepomp voor boeren die zich aan de onderkant van de sociale piramide bevinden om zodoende hun productie, oogst en inkomsten te verhogen.

Energy Talent Quiz

Ben jij een Energy Talent? Doe de quiz!

Editie: Juli 2013 | Tekst: Jan Schulte

In deze korte quiz kun je jezelf testen om te kijken of jij een waar Energy Talent bent. Ben je na deze quiz nog lang niet klaar met testen, schrijf je dan snel in voor de Energy Talent game op www.energytalent.nl en leer de energie sector van binnen en buiten kennen. Wie weet begin je straks je carrière in deze uitdagende sector. De antwoorden van deze quiz check je op Facebook!

Doe mee aan Energy Talent 2014

Doe mee aan Energy Talent 2014 en win €5.000

Editie: Juli 2013 | Tekst: Jan Schulte

Ben jij een MBO of HBO student met een technische achtergrond en geïnteresseerd in de energie? Dan is deze uitdagende competitie iets voor jou! Leer binnen afzienbare tijd veel bedrijven kennen, doe mee met uitdagende opdrachten, ontmoet professionals waar je veel van kan leren en maak ook nog eens kans op mooie prijzen.

Energy Talent 2014

Meld je aan voor Energy Talent 2014

Editie: Mei 2013 | Tekst: Christine Spanjaard

Volg jij een technische opleiding en lijkt een carrière in de energiebranche je wel wat? Doe mee met Energy Talent, neem een kijkje bij de energiebedrijven en maak bovendien kans op mooie prijzen.

Energy Talent 2013

Wie is de hoogvlieger van Energy Talent 2013?

Editie: Maart 2013 | Tekst: Fleur van der Bij

Minotaurus, gaslek dichten, vliegen in een Piper Archer en creatieve oplossingen voor horizonvervuiling. Vier mbo- en zes hbo-techniekstudenten streden op 1 februari om de titel Energy Talent 2013. Een terugblik op de finaledag.