Juni 2015

Memory Magazine | Juni 2015Memory Magazine | Juni 2015Memory Magazine | Juni 2015Memory Magazine | Juni 2015

Best Young Professionals 2015: Wie behoren tot de beste starters van dit jaar? En wie verwerven hiermee eeuwige roem in dit magazine? Oprichter van Babyliss en Princess Household Appliances Aad Ouborg over Internationaal Ondernemen, aandacht voor de Shell Eco Marathon en een IT Special.

Dit nummer staat vooral in het teken van de onthullingen van Best Young Professionals 2015 en Best Young Professionals Law 2015. Verder aandacht voor de finales van BestGraduates en veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen binnen de IT-sector. Hoe zorgt een werkgever als Incentro voor gelukkige werknemers?

In deze editie van Memory Magazine:

IT en internet

  modulaire-auto

  ‘s Werelds allereerste modulaire auto

  De Shell Eco Marathon is één van de meest uitdagende studentenwedstrijden ter wereld op het gebied van innovatie, techniek en duurzaamheid die jaarlijks wordt gehouden in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. ook dit jaar deden een aantal Nederlandse teams mee, waaronder TU/ecomotiv.

  Lotte de Bruijn

  ICT in het onderwijs

  Binnen de IT sector verwacht je in eerste instantie niet een jonge, mooie en spontane vrouw als Lotte de Bruijn tegen het lijf te lopen. Toch staat deze gedreven en ambitieuze dame al ruim een jaar aan het roer van branchevereniging Nederland ICT. Ze maakt zich onder andere hard voor hetgeen waar zij zelf het levende bewijs voor is: de ICT-sector is een fascinerende wereld waar in Nederland kansen voor professionals met uiteenlopende achtergronden voor het oprapen liggen. Deze kansen moeten we alleen wel grijpen!

  I love my job

  Wij willen werkgeluk!

  Geluk op de werkplek wordt niet gemeten in euro's, maar in een gevoel van autonomie, goed aangestuurde teams en een gevoel van voldoening en respect. Zo blijkt uit de Nederlandse Geluk en Werk Index. Dat managen van geluk kan bijdragen aan zakelijke successen, is wat ze zich bij ICT-dienstverlener Incentro al langer realiseren. ‘Het is onze taak als werkgever om een sfeer te creëren en mogelijkheden te bieden waarin mensen dat geluk kunnen vinden.’

En verder