Maart 2015

Memory Magazine | Maart 2015Memory Magazine | Maart 2015Memory Magazine | Maart 2015Memory Magazine | Maart 2015

Een bezoek aan De Nationale Carrièrebeurs is een goede manier om je te oriënteren op de arbeidsmarkt en de beste werkgevers te ontmoeten. Naast een grote beursvloer, waar verschillende bedrijven zich aan jou presenteren kun je tevens workshops en lezingen volgen. Kom naar de beurs om te oriënteren, aan je netwerk te bouwen, of je te laten inspireren door interessante sprekers.

20 en 21 maart 2015 vindt voor de 18e keer De Nationale Carrièrebeurs plaats. In deze beursspecial van Memory Magazine staat veel handige informatie om je beursbezoek optimaal voor te bereiden.

In deze editie van Memory Magazine:

Accountancy

Ilja linnemeijer PwC

Het accountantskantoor van de toekomst is wendbaar en flexibel

Nieuwe start-ups gaan de concurrentie aan met gevestigde partijen. Om snel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt moet het accountantskantoor van de toekomst wendbaar en flexibel zijn, zegt IlJa Linnemeijer, partner bij PwC.

Carrièrebeurzen

  Cindy van Stechweij

  Cindy van Cin in Carrière….

  “Ja, dat ben ik! In de afgelopen 6 jaar heb ik vanuit verschillende werkervaringen eigenlijk alle kanten van solliciteren, recruiten, selecteren en de juiste kandidaten vinden gezien. En wat me echt opviel, was dat bijna niemand solliciteren leuk vindt en hier ook geen goede begeleiding in krijgt.

  Pieterjan van Biesen

  Meegroeien met Abercrombie & Fitch

  Hoewel hij officieel in België is gestationeerd is Pieterjan Van Biesen, International Recruiter bij Abercrombie & Fitch, vaak in Nederland aan het werk. De internationale modeketen is namelijk flink aan het groeien en ook in Nederland zijn er ambitieuze professionals nodig die hun bijdrage willen leveren.

  Marianne Salters

  Werken in Haaglanden

  Het werken bij een gemeente wordt steeds veelzijdiger doordat gemeenten steeds meer taken en verantwoordelijkheden hebben overgenomen van de overheid. Dat brengt interessante uitdagingen en kansen voor starters en professionals die interesse hebben in een baan bij de gemeente. Maar hoe is het eigenlijk om bij een gemeente te werken?

  werken bij het cbs

  Werken bij het CBS

  Gino Dingena kon zich tijdens zijn master International Economics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam inschrijven voor de recruitmentdagen op zijn universiteit. Eén van de bedrijven die zich tijdens deze dagen presenteerde was het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

En verder