Maart 2014

Memory Magazine | Maart 2014Memory Magazine | Maart 2014Memory Magazine | Maart 2014

Een bezoek aan De Nationale Carrièrebeurs is een ideale manier om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Naast een grote beursvloer, waar verschillende bedrijven zich aan jou presenteren kun je tevens gebruikmaken van het uitgebreide workshopprogramma. Kom naar de beurs om te oriënteren, aan je netwerk te bouwen, of je te laten inspireren door interessante sprekers.

14 en 15 maart 2014 vindt voor de 17e keer De Nationale Carrièrebeurs plaats. In dit nummer van Memory Magazine vind je allerlei handige informatie om je beursbezoek optimaal voor te bereiden.

In deze editie van Memory Magazine:

Arbeidsmarkt

  Werken bij een internationaal bedrijf

  Steeds meer bedrijven zijn internationaal actief, dus de kans is groot dat jij als starter in een internationale werkomgeving terecht komt. Maar wat betekent het om in een internationaal bedrijf te werken en welke kansen biedt het?

  Last van zenuwen?

  Er is niets mis met een gezonde dosis spanning voordat je een sollicitatiegesprek in gaat. Maar wat kan je doen om de zenuwen in bedwang te houden en wat gebeurt er eigenlijk met je lichaam als je zenuwachtig bent?

  Zo maak je een succesvol LinkedIn profiel

  Het cv dat nooit slaapt, noemt LinkedIn zichzelf. Maar hoe voorkom je een ingedut profiel? Memory Magazine vroeg de beste tips aan het bedrijf zelf, zodat jij je kunt onderscheiden tijdens je banenjacht.

Masters

  Weg met je master

  Met een master in het buitenland verbreed je niet alleen je kennis, maar ook je horizon. Al valt er nogal wat te regelen, voor je kunt vertrekken. Memory Magazine zocht uit waar je allemaal aan moet denken.

En verder