Juni 2016

Memory Magazine | Juni 2016Memory Magazine | Juni 2016Memory Magazine | Juni 2016Memory Magazine | Juni 2016

Best Young Professionals en Best Young Professionals Law 2016: ieder jaar gaat Memory Magazine op zoek naar dé beste young professionals van Nederland. In dit nummer lees je wie er dit jaar gewonnen hebben, of kijk op www.bestyoungprofessionals.nl voor de volledige uitslagen. Verder o.a. veel aandacht voor de deelnemers aan BestGraduates 2016 en Sylvie van Meerendonk over haar boek "Nooit meer solliciteren".

In deze editie van Memory Magazine:

Arbeidsmarkt

  Nooit meer solliciteren

  Nooit meer solliciteren!

  Sylvie van den Meerendonk werkt sinds 2004 als loopbaancoach. In 2011 is ze voor zichzelf begonnen en haar boek “Nooit meer solliciteren” is net uit.

Juristen

  Fleur Jonkman

  Carrière maken bij NautaDutilh

  Fleur Jonkman is recruiter bij NautaDutilh. De slogan ‘Room for you’ staat bij dit internationale advocatenkantoor centraal als het gaat om het vinden van de juiste kandidaten. “Wij zijn op zoek naar mensen die het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen.”

  Sibel Yildiz

  Een juridische carrière “Het is nooit saai”

  Sibel Yildiz (29) is werkzaam bij het parket in Den Haag in het team Interventies. “Het is een dynamische en hectische omgeving, waar je elke dag weer geprikkeld wordt door nieuwe zaken.”

Talent Games

  Oscar Santegoeds - TNO - Winnaar BestGraduates 2016

  Oscar wint BestGraduates 2016!

  Oscar Santegoeds (24) won op 17 juni de finale van BestGraduates 2016. Een spannende dag waarop 11 finalisten streden om de felbegeerde titel ‘BestGraduate 2016’. “Ik wist dat dit het spannendste zou worden dat ik tot nu toe gedaan heb.”

  BestGraduates 2016

  Finalisten BestGraduates 2016

  Na de inhousedag heeft elk bedijf één deelnemer als winnaar aangewezen. Deze elf zullen het tegen elkaar opnemen in de spannende finale. Maak hier vast kennis met de BestGraduates finalisten van 2016!

  A'dam Toren

  Battle of the Talents – Wie wordt BestGraduate 2016?

  In de exclusieve boardroom van de Rembrandttoren in Amsterdam vindt de finalestrijd plaats. Nog maar elf high potentials zijn er over. Allen zijn na de Inhousedagen al door één van de bedrijven als winnaar uitgeroepen. Nu zullen ze zich nog ten overstaande van alle deelnemende bedrijven nog één keer moeten bewijzen. Aan het eind van de dag zal in het spiksplinternieuwe A’DAM Toren onthuld worden wie er naar huis gaat als BestGraduate 2016 en de geldprijs wint van 10.000 euro!

En verder