Edities

Vier keer per jaar biedt Memory Magazine je het laatste carrièrenieuws, interviews met succesvolle zakenmensen en starters, beursinformatie, onderzoek en natuurlijk tips op het gebied van gadgets, uitgaan en andere 'things to do'.

Juni 2016

Juni 2016

Best Young Professionals en Best Young Professionals Law 2016: ieder jaar gaat Memory Magazine op zoek naar dé beste young professionals van Nederland. In dit nummer lees je wie er dit jaar gewonnen hebben, of kijk op www.bestyoungprofessionals.nl voor de volledige uitslagen. Verder o.a. veel aandacht voor de deelnemers aan BestGraduates 2016 en Sylvie van Meerendonk over haar boek "Nooit meer solliciteren".

Cover Beurscatalogus 2016

Beurscatalogus 2016

Aan het einde van je studietijd is het belangrijk om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het is essentieel om niet alleen een mooi diploma te hebben maar ook om duidelijk te hebben wat je wilt en wat je kunt. Welk bedrijf bij je past en binnen welke sector dat is. Een goede oriëntatie is daarom heel belangrijk.

februari-maart-2016

Februari-Maart 2016

In dit nummer veel aandacht voor traineeships, met o.a. de uitslag van Het Nationaal Traineeship Onderzoek 2015, en interviews met trainees. In de special 'Road to Success' een interview met ondernemer Ruud Hendriks. Verder o.a. aandacht voor Business Courses, jonge ondernemers en crowdfunding.

November-December 2015

In dit nummer de First Employers 2015, de lijst met 100 populairste werkgevers van studenten en starters. Ook een beursspecial met alle informatie over de komende Nederlandse Carrièredagen.

cover-juni-2015

Juni 2015

Best Young Professionals 2015: Wie behoren tot de beste starters van dit jaar? En wie verwerven hiermee eeuwige roem in dit magazine? Oprichter van Babyliss en Princess Household Appliances Aad Ouborg over Internationaal Ondernemen, aandacht voor de Shell Eco Marathon en een IT Special.