Tim Iserief werkt bij Hogan Lovells

In september is Tim Iserief als advocaat-stagiaire begonnen bij Hogan Lovells Amsterdam. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin op de unit Intellectual Property, Media & Technology, waar hij zich bezig houdt met octrooirecht.

Tim Iserief

Tim Iserief
  • Leeftijd: 25 jaar
  • Studie: Antropologie en Informatierecht
  • Gestudeerd aan: UvA
  • Functie: Advocaat-stagaire
  • Werkgever: Hogan Lovells
  • Tip: "Neem alleen genoegen met het beste! Weet wat je wilt en zoek dan het kantoor dat echt bij je past!"

Hoe ben je bij Hogan Lovells terecht gekomen?

“Ik heb mij goed georiënteerd door met verschillende kantoren kennis te maken, uiteindelijk bleek de keuze voor Hogan Lovells gemakkelijk aangezien je hier werkt aan uitdagende zaken op topniveau, in een internationale omgeving. Het contact met collega’s van buitenlandse vestigingen maakt het voor mij extra leuk. Ik wist al langer dat ik in het octrooirecht aan de slag wilde. Het octrooirecht is altijd in ontwikkeling en dat maakt het werk aantrekkelijk.”

“Werken op topniveau”

Hoe bevalt je baan?

“Goed! Ik werk hier nog maar kort, maar heb al aan mooie zaken meegewerkt voor internationale cliënten. Hiervoor heb ik bijvoorbeeld processtukken opgesteld en de correspondentie verzorgd richting de cliënt. Ik heb nu mijn eerste eigen zaak, die ik (onder begeleiding) van begin tot eind mag doen en dat is heel gaaf. Daarnaast is er intern veel aandacht voor opleiding en start ik binnenkort met de Law Firm School.”

“Ik voel me volwaardig lid van het team”

Hoe zou je Hogan Lovells als werkgever omschrijven?

“Open, collegiaal en internationaal. Ik krijg vertrouwen en voel me volwaardig lid van het team. Daarnaast is de begeleiding goed en er wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van advocaten. Er zal de komende jaren veel van me verwacht worden. Het zal hard werken zijn, maar dat is niet erg. Dat hoort er bij als je een carrière ambieert in de top van de advocatuur. Het geeft me de drive om nog harder te werken.”

“Ik ben in feite al een specialist”

Wat zijn je ambities?

“De komende drie jaar werk ik op deze sectie, ik hoef niet te wisselen en dat is ook een reden waarom ik graag bij dit kantoor aan de slag wilde. Ik ben in feite al een specialist en dat is iets waar Hogan Lovells in gelooft. Ik zou in de toekomst graag medewerker willen worden, en misschien wel ervaring op willen doen in het buitenland.”

Oproep

Wil jij ook geïnterviewd worden voor de rubriek De Starter? Mail ons dan je gegevens via ons contactformulier