Lotte Verheiden werkt bij DAS

In april is Lotte Verheiden als Commercieel Relatiebeheerder MKB begonnen bij financieel juridische dienstverlener DAS. De baan bevalt haar heel erg goed. "DAS is een werkgever voor lange tijd!"

Lotte Verheiden

Lotte Verheiden
  • Leeftijd: 26 jaar
  • Studie: International Business & Languages
  • Gestudeerd aan: Avans Hogeschool
  • Passie: Reizen, zoals bijvoorbeeld citytrips
  • Functie: Commercieel relatiebeheerder MKB
  • Werkgever: DAS
  • Tip: "Blijf positief tijdens het solliciteren, en steek veel tijd in een goede brief en cv."

Hoe ben je bij DAS terecht gekomen?

“Ik zocht een baan in de commerciële dienstverlening, bij voorkeur bij een grote organisatie. Ik ben me gaan oriënteren en De Nationale Carrièrebeurs leek mij hierbij een goede stap. Ik wist dat DAS hier ook aanwezig zou zijn. Uiteindelijk ben ik niet naar de beurs geweest, maar DAS bleef in mijn gedachten. Ik heb op hun website gekeken, en besloot te solliciteren op een van de functies. Na een week kon ik op gesprek komen en na twee gesprekken was het rond.”

“DAS is een fijne werkgever”

Hoe bevalt je baan?

“Heel goed! Als Commercieel Relatiebeheerder MKB heb ik een eigen portefeuille met zakelijke klanten uit Brabant, Zeeland en Limburg. Ik onderhoud contact en praat over waar ze tegenaan lopen en hoe DAS hen kan bijstaan. Ik probeer hen optimaal te helpen en vertrouwen te geven, ze het ‘DAS-gevoel’ te geven. Ik spreek veel verschillende mensen bij verschillende bedrijven en dat maakt mijn baan erg afwisselend.”

“Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, niet werken op de automatische piloot”

Hoe zou je DAS omschrijven?

“DAS is een professionele, betrouwbare partij en hecht veel waarde aan ontwikkeling, begeleiding en training van hun medewerkers en biedt veel kansen om door te groeien. Dat is ook wat ik wil: mezelf blijven ontwikkelen, niet werken op de automatische piloot, maar alert blijven en kansen zien voor het bedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel aandacht voor  het teamgevoel. Regelmatig wordt er iets leuks georganiseerd.”

“Ik probeer klanten het ‘DAS-gevoel’ te geven”

Wat zijn je ambities?

“Ik ben nog maar een jaar in dienst en nog volop aan het leren. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Zo zou een logische stap voor mij een buitendienstfunctie zijn en dat lijkt mij een mooie vervolgstap, met nog meer diepgang. We zullen zien, wat ik al wel weet is dat DAS een fijne werkgever is, hier wil ik graag een lange carrière maken.”

Oproep

Wil jij ook geïnterviewd worden voor de rubriek De Starter? Mail ons dan je gegevens via ons contactformulier