Jurre Thoes werkt bij BAM Techniek

Jurre Thoes werkt sinds februari 2011 als Maintenance Engineer bij BAM en volgt daarnaast in deeltijd de Master of Engineering, Maintenance and Asset Management.

Jurre Thoes

Jurre Thoes
  • Leeftijd: 23 jaar
  • Studie: Engineering Design and Innovation afgerond, bezig met Master of Engineering, Maintenance and Asset Management
  • Gestudeerd aan: HvA en Hogeschool Utrecht
  • Passie: Sporten en dan met name waterpolo
  • Functie: Maintenance Engineer
  • Werkgever: BAM Techniek
  • Tip: "Het is belangrijk om te laten zien dat je gemotiveerd en ethousiast bent."

Hoe ben je bij BAM terecht gekomen?

“Ik heb mijn afstudeerstage bij BAM gelopen en kreeg nadat ik deze succesvol had afgerond de aanbieding om hier te komen werken. Naast mijn werk als engineer volg ik een dag in de week de masteropleiding Maintenance and Asset Management. Deze opleiding sluit goed aan bij het werk dat ik doe en is erg interessant. Het laat je op een ander manier kijken naar de uitvoering van Onderhoud, wat direct aansluit op de veranderende markt.”

“Ik krijg veel vrijheid”

Wat doe je precies bij BAM?

“BAM is een groot bedrijf en daardoor heb je te maken met heel uiteenlopende opdrachten, wat mijn werk heel afwisselend maakt. De laatste tijd ben ik veel bezig geweest met het maken van een verbeterslag binnen de gestructureerde onderhoudsprocessen en systemen. Ik vind het een leuke en leerzame uitdaging om te kijken hoe je mensen kunt overtuigen van nieuwe ideeën. Een ander aspect waar ik me graag mee bezig houd zijn onderhoudscontracten. Ik vind het leuk om in samenspraak met klanten op zoek te gaan naar passend onderhoud voor beide partijen.”

“Je wordt als jonge medewerker goed ondersteund”

Wat is leuk aan je baan?

“Het leuke aan mijn functie vind ik dat ik vrijheid heb in wat ik doe en ik veel kan inbrengen zowel binnen mijn functie als bij algemene verbeteringen. Het is fijn om te merken dat er iets gedaan wordt met de dingen die je aangeeft en je eigen ideeën terugziet binnen de organisatie. Daarnaast biedt BAM ruime ontwikkelmogelijkheden en word je als jonge medewerker goed ondersteund. Als je zelf goed aangeeft waar je naartoe wilt, kan je erg veel bereiken.”

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

“Ik wil me graag verder ontwikkelen richting contract engineering en ik hoop dit voor het einde van de opleiding, binnen een jaar, te realiseren. Voor de jaren hierna biedt BAM veel doorgroeimogelijkheden, dat is aantrekkelijk voor mij. Ik hoop me in vijf jaar te kunnen ontwikkelen tot contract- of projectmanager binnen een van de vele disciplines waar BAM Groep in werkzaam is.”

Oproep

Wil jij ook geïnterviewd worden voor de rubriek De Starter? Mail ons dan je gegevens via ons contactformulier