De Starter

In de rubriek De Starter vertellen nieuwkomers op de arbeidsmarkt over hun eerste baan, hun ervaringen, hun werkgever en hoe ze hun baan gevonden hebben.

Niels Heim

Niels werkt bij Tata Steel “Ik ben een echte doener”

Editie: Juni 2016 | Tekst: Anna Noorda

Niels Heim (26) werkt als Technisch Trainee bij Tata Steel. "Je krijgt veel kansen en iedereen staat voor je klaar. Bovendien zie ik iedere dag wat we maken en dat bevalt heel goed."

Art van Son

‘Bij InWork weten ze precies waar mijn sterke punten liggen.’

Editie: Beurscatalogus 2016 | Tekst: Anna Noorda

Art van Son (25) is na zijn studie werktuigbouwkunde aan de slag gegaan als projectleider bij N.M. Heilig bv via InWork.

Derk van Dieten - Deerns

Starter over zijn eerste baan

Editie: November-December 2015 | Tekst: Suzanne Bralten

Er zat amper een week tussen de datum van afstuderen en zijn eerste officiële werkdag bij Deerns, maar Derk van Dieten had het niet anders gewild. 'Ik had meteen het gevoel dat ik van toegevoegde waarde was. Zo fijn om vanaf de eerste dag al onderdeel uit te maken van een toegewijd team!'

Sibel Sahin

Sibel Sahin werkt bij PwC – First Employer

Editie: November-December 2014 | Tekst: Christine Spanjaard

Ze had al een goed beeld had van PwC door haar afstudeerstage en haar ervaring als Giving Back-student. Afgelopen september is Sibel Sahin (22) als Associate begonnen aan de Associate Academy van PwC en dat bevalt haar bovenverwachting goed.

Ferdi Geboers werkt bij ASML

Editie: November-December 2014 | Tekst:

In deze functie bij ASML zag hij belangrijke aspecten samenkomen, die voor Ferdi Geboers (27) samen het ideaalplaatje vormden. Daarom besloot hij te solliciteren en kon hij in mei van dit jaar beginnen als New Product Logistics Planner bij ASML.