Show your talent!

De inschrijving is gesloten: de strijd om de titel BestGraduate kan nu echt beginnen. Een select groepje universitaire masterstudenten is geslaagd voor de high potential test en heeft de capaciteitentest gemaakt wat betekent dat ze door zijn naar de volgende ronde: zich presenteren aan de topwerkgevers.

BestGraduates

Op basis van hun pro?el nodigen de deelnemende topwerkgevers van BestGraduates Tax (Baker & McKenzie, Belastingdienst, Deloitte en Ministerie van Financiën) studenten uit voor persoonlijke gesprekken tijdens De Nationale Carrièrebeurs. Op deze dag kunnen de studenten ook de uitslag van de capaciteitentest ophalen. De 10 beste studenten gaan op basis van de gesprekken en uitslag van de capaciteitentest door naar de ?nale op vliegveld Lelystad.

Topbaan

Ook je topbaan vinden via BestGraduates? Meedoen aan BestGraduates helpt jou in contact te komen met vele topwerkgevers. Daarnaast zijn er ook mooie prijzen binnen te slepen.

 

Gesprekken

Nicolette van Dam presenteert BestGraduates

De tweede ronde van BestGraduates vindt plaats tijdens De Nationale Carrièrebeurs, 15 en 16 maart in de Amsterdam RAI. In deze tweede ronde zijn de 12 topwerkgevers aan zet. Alle werkgevers hebben een selectie gemaakt van de high potentials die ze op basis van het profiel geschikt vinden voor hun bedrijf. Met deze selectie van kandidaten gaan ze op 15 en 16 maart in gesprek. Tijdens zo’n gesprek kan het bedrijf de student goed leren kennen. De kandidaat moet op zijn of haar beurt een superindruk zien achter te laten bij het bedrijf. Want alleen dan maak je kans op een plek in de derde ronde van BestGraduates.

Hoe gaat BestGraduates daarna verder?

Alleen de kandidaten die als beste presteren tijdens De Nationale Carrièrebeurs gaan door naar ronde 3, de voorlaatste ronde: de inhousedagen. Iedereen die tot deze ronde weet door te dringen wordt uitgenodigd voor een inhousedag bij de betreffende werkgever. De favoriete kandidaat van elke werkgever gaat naar de spannende finale die in mei plaatsvindt in de Rembrandt Tower Boardroom. Op letterlijk ‘hoog niveau’ zullen de twaalf finalisten tegen elkaar strijden tijdens verschillende inhoudelijke en formele onderdelen. Aan het eind van die finaledag vindt de grote onthulling plaats: wie gaat er naar huis met 10.000 euro?

BestGraduates 2014

Rond jij in 2014 of het eerste kwartaal van 2015 een masterstudie af aan een Nederlandse universiteit? Schrijf je dan nu alvast in voor BestGraduates 2014.