Nice to (Match &) Meet you!

Editie: Beurscatalogus 2016 | Tekst:

Hoe vind je de ideale baan bij een werkgever die echt bij je past? En hoe weet je of die werkgever ook op zoek is naar jou? Het vinden van de perfecte baan, stage of Traineeship is vaak een tijdrovende en frustrerende taak. Dat hebben wij een stuk makkelijker voor je gemaakt! Match & Meet is dé online matchingtool voor studenten, starters en young professionals om direct met topwerkgevers in contact te komen.

Match & Meet is een samenwerking tussen de online Jobboard Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events. Samen brengen wij online en offline bij elkaar, waardoor jij snel ontdekt welke carrièrekansen er voor je zijn en daar direct werk van kan maken.

MatchMatch and Meet logo
Schrijf je gratis in voor een van onze carrièrebeurzen en vul het Match & Meet profiel in. In dit profiel geef je aan wie jij bent, wat jouw talenten en skills zijn en welke voorkeuren je hebt. Je wordt direct gematched tegen alle werkgevers op de carrièrebeurs en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging om de matchende werkgever te komen ontmoeten. Is de interesse wederzijds? Dan kan je de uitnodiging accepteren en je gaan voorbereiden op je eerste gesprek!
&Meet
Je ontvangt een speciaal ticket in je mailbox. Neem deze mee naar de carrièrebeurs om de match aan te tonen. Laat hem zien bij de ingang en je hoeft als Match & Meet kandidaat niet in de rij te staan.

Ontmoet via Match & Meet topwerkgevers op De Nationale Carrièrebeurs!

Op De Nationale Carrièrebeurs is het mogelijk om met je Match & Meet-ticket topwerkgevers als Shell, Philips, Rijksoverheid, Sogeti en First Consulting te ontmoeten.
Schrijf je dus gratis in voor De Nationale Carrièrebeurs, IT Carrièrebeurs, NJC Talents of het WO Toptalent Event en maak een Match & Meet account aan. Je krijgt dan automatisch een uitnodiging van werkgevers die in jou geïnteresseerd zijn. Deze staan op je entreeticket (smartphone) van het betreffende carrière-event en je ontmoet ze op de beursvloer.
Ben je echt klaar voor je nieuwe baan? Kijk dan snel op MatchandMeet.me en ontmoet ook jouw carrièrematch!