De Nederlandse Carrièredagen 2013

Vrijdag 29 en zaterdag 30 november zal de Amsterdam RAI voor jong talent weer twee dagen dé plek zijn om met vele topwerkgevers in contact te komen. Niet alleen op de beursvloer kun je informeel kennis maken met recruiters en medewerkers van uiteenlopende bedrijven, ook is er een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. Laat je inspireren, krijg handige sollicitatietips, laat een verpletterende indruk achter, kortom breng beweging in je carrière.

4 specifieke beursvloeren en workshopprogramma’s

Parallel aan De Nederlandse Carrièredagen vinden er nog vier beurzen plaats op 29 en 30 november. Elk van deze beurzen heeft een eigen workshopprogramma en ook een eigen beursvloer. We zetten de beurzen voor je op een rijtje:

  1. De Nederlandse Carrièredagen
  2. Vrouw & Carrière
  3. Carrièrebeurs Zorg & Welzijn
  4. Carrièrebeurs Overheid

Gastvrouw Nikkie Plessen

Je kent haar van tv als actrice en presentatrice, maar Nikkie is met haar eigen boekingsbureau en kledinglijn ook druk in de weer als ondernemer. Al enkele jaren is ze een vertrouwd gezicht tijdens De Nederlandse Carrièredagen en ook dit jaar zal ze regelmatig op het hoofdpodium verschijnen.

Workshopprogramma

De Nederlandse Carrièredagen heeft een groot aanbod inspirerende workshops. Het complete programma bestaat uit branchegerelateerde en carrièreworkshops. Bekijk het totale aanbod van workshops op carrieredagen.nl.

Registreren en entree

Om de beurs te bezoeken en de workshops bij te wonen kun je een gratis entreebewijs ontvangen door je voor te registreren op de vernieuwde website www.carrieredagen.nl.

Ook kun je hier direct je CV uploaden. Je CV wordt dan enkele dagen voorafgaand aan de beurs doorgestuurd naar de bedrijven die op de beurs aanwezig zijn en op zoek zijn naar mensen met jouw profiel.