Carrièrebeurzen

Een carrièrebeurs is niet alleen een mooie gelegenheid om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het biedt bij uitstek de mogelijkheid om daadwerkelijk en op informele wijze in contact te komen met een potentiële werkgever.

Match and Meet logo

Nice to (Match &) Meet you!

Editie: Beurscatalogus 2016 | Tekst: Anna Noorda

Hoe vind je de ideale baan bij een werkgever die echt bij je past? En hoe weet je of die werkgever ook op zoek is naar jou? Het vinden van de perfecte baan, stage of Traineeship is vaak een tijdrovende en frustrerende taak. Dat hebben wij een stuk makkelijker voor je gemaakt! Match & Meet is dé online matchingtool voor studenten, starters en young professionals om direct met topwerkgevers in contact te komen.

Werken bij een gemeente

Begint jouw carrière bij een gemeente? Ontmoet ze op De Nationale Carrièrebeurs!

Editie: Beurscatalogus 2016 | Tekst: Anna Noorda

Heb jij altijd al gedroomd van een carrière bij de overheid? Denk dan ook eens aan een baan bij de een gemeente! Dit jaar kun je op het Gemeenteplein op De Nationale Carrièrebeurs in contact gekomen met de gemeente Haaglanden, Stichtse Vecht, Haarlemmermeer, Vlaardingen, Leiden en Alphen aan de Rijn.

neuro linguistisch programmeren

NLP

Editie: November-December 2015 | Tekst: Christine Spanjaard

Succesvol zijn. Wie wil dat nou niet? Gelukkig is succes volgens de theorie van NLP te creëren. De sleutel naar dat succes is volgens Bernard Elshout van Kaber Groep slimme communicatie. In de workshop Wat denk jij dat je uitstraalt? zal hij de toegevoegde waarde van slimme communicatie tonen. Heb jij grip op je eigen communicatiesysteem en hoe flexibel sluit jouw communicatie aan op die van een ander?

De Nederlandse Carrièredagen 2015 – Wat je niet mag missen

Editie: November-December 2015 | Tekst: redactie

Naast het feit dat er een heleboel werkgevers aanwezig zijn op De Nederlandse Carrièredagen, zijn er op de beursvloer nog een aantal carrièremogelijkheden die je niet mag missen. We hebben er een aantal voor je uitgelicht.

Cindy van Stechweij

Cindy van Cin in Carrière….

Editie: Maart 2015 | Tekst: Cindy Stechweij

“Ja, dat ben ik! In de afgelopen 6 jaar heb ik vanuit verschillende werkervaringen eigenlijk alle kanten van solliciteren, recruiten, selecteren en de juiste kandidaten vinden gezien. En wat me echt opviel, was dat bijna niemand solliciteren leuk vindt en hier ook geen goede begeleiding in krijgt.