Win het boek ‘Hoe vind ik een baan?’

Editie: Juli 2013 | Tekst:

Het zoeken naar een baan gaat gemakkelijker als je weet waar je jouw vacatures kunt vinden. In de praktijk vind je maar een klein gedeelte van de voor jou passende vacatures. De kans op succes vergroot je door de juiste kanalen op de juiste manier te gebruiken. Hiermee geef je de concurrentie het nakijken.

Boek 'Hoe vind ik een baan?'

In dit praktische boek nemen Geert-Jan Waasdorp en Dorien Waasdorp-Slotboom je mee om jouw baan te vinden via oriëntatiekanalen die voor jou werken. Met ‘Hoe vind ik een baan?’ ben je in staat om:

  • minimaal 3 keer meer passende banen te vinden
  • met behulp van tips, je positief te onderscheiden
  • je kans om op gesprek te komen te vergroten
  • de juiste kanalen goed te gebruiken
  • effectiever om te gaan met je tijd

Geert-Jan Waasdorp

Geert-Jan is al 14 jaar arbeidsmarktspecialist en onderzoekt continu de manier waarop werkgevers en werknemers elkaar vinden op de arbeidsmarkt. Die gegevens en kennis, verzamelt door Intelligence Group, zijn verwerkt in de gerichte oplossingen die dit boek biedt.

Dorien Waasdorp-Slotboom

Dorien werkt ruim 15 jaar in functies dicht op de arbeidsmarkt; van intercedent tot recruiter en van trainer en begeleider van baanzoekers tot HR business partner. In haar werk heeft ze duizenden sollicitanten gesproken, honderden personen moeten aantrekken en actuele kennis opgedaan van alle facetten die voor het aantrekken van personeel nodig zijn.

Winnen

Via Jobnet worden 5 exemplaren van ‘Hoe vind ik een baan?’ weggegeven. Wat moet je doen? Like Jobnet op Facebook vóór 31 juli a.s. en stuur een e-mail met je contactgegevens naar michelle@memory.nl. Op 31 juli verloten we de boeken onder de inzenders.