Stem & win een hotelovernachting

Editie: November-December 2015 | Tekst:

Om je stem uit te brengen mail je de naam van het bedrijf inclusief een korte argumentatie naar redactie@memory.nl. Je kunt stemmen op alle advertenties van een halve pagina of meer uit dit nummer. Stemmen kan tot 29 februari 2016. Wie een stem uitbrengt maakt bovendien kans op een hotelovernachting voor twee personen.

favoriete advertentieWelk bedrijf weet jou het beste te bereiken met zijn arbeidsmarktcampagne? Laat ons weten welke advertentie jij het meest aansprekend, doeltreffend of pakkend vindt. Het bedrijf met de meeste stemmen wint in maart de memory Magazine Lezersaward. Mail je keuze naar redactie@memory.nl
advertenties nov 2015

Uitsluitend de adverteerders die in dit Memory Magazine een advertentie hebben van een halve pagina of meer maken kans op de lezersaward. Productadvertenties en advertorials vallen buiten de prijsvraag. Alleen reacties van studenten en tot vijf jaar afgestudeerden dingen mee naar de prijzen. Medewerkers en relaties van de Memory Group zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Winnaars krijgen schriftelijk bericht.