Acties

Hou je van winnen? Regelmatig geeft Memory Magazine leuke prijzen weg. Van interessante boeken, tot gave stedentrips. Hier vind je de actuele winacties en uiteraard hoe je kans maakt op de prijs.

advertentie actie

Stem & win een hotelovernachting

Editie: November-December 2015 | Tekst: redactie

Om je stem uit te brengen mail je de naam van het bedrijf inclusief een korte argumentatie naar redactie@memory.nl. Je kunt stemmen op alle advertenties van een halve pagina of meer uit dit nummer. Stemmen kan tot 29 februari 2016. Wie een stem uitbrengt maakt bovendien kans op een hotelovernachting voor twee personen.

favoriete advertentie

Stem op je favoriete advertentie

Editie: November-December 2014 | Tekst: Christine Spanjaard

Om je stem uit te brengen mail je de naam van het bedrijf inclusief een korte argumentatie naar redactie@memory.nl. Je kunt stemmen op alle advertenties van een halve pagina of meer uit dit nummer. Stemmen kan tot 28 februari 2015. Wie een stem uitbrengt maakt bovendien kans op een leuke prijs.

Win het boek 'Maak werk van je droom'

Win het boek ‘Maak werk van je droom’

Editie: September-Oktober 2013 | Tekst: Christine Spanjaard

In 5 stappen naar je ideale baan! Memory Magazine mag 3 exemplaren van dit boek weggeven. Wil jij een exemplaar? Mail dan je adresgegevens en motivatie naar redactie@memory.nl.

Boek 'Hoe vind ik een baan?'

Win het boek ‘Hoe vind ik een baan?’

Editie: Juli 2013 | Tekst: Michelle van der Meer

Het zoeken naar een baan gaat gemakkelijker als je weet waar je jouw vacatures kunt vinden. In de praktijk vind je maar een klein gedeelte van de voor jou passende vacatures. De kans op succes vergroot je door de juiste kanalen op de juiste manier te gebruiken. Hiermee geef je de concurrentie het nakijken.

Effe zitten, van Han Luyckx

Win het boek ‘Effe zitten’

Editie: Mei 2013 | Tekst: Christine Spanjaard

Tussen negen en vijf mediteren. Even zitten om daarna weer voor de volle honderd procent aan de slag te gaan. Han Luyckx beschrijft in zijn boek 'Effe zitten' hoe je meditatie kunt inzetten om tijdens je werk even tot rust te komen. Memory verloot drie exemplaren onder haar lezers.